En træterrasse skal måske bygges over flere sæsoner

11 december 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har faktisk forberedt dig i lang tid på at bygge den træterrasse i Fredericia.

Der er blevet lagt penge til side til projektet, og du har faktisk allerede købt en del af materialerne, så det bare er et spørgsmål om at hente de sidste ting og måske lige låne noget værktøj.

Der er også blevet lavet fine tegninger over, hvordan den skal bygges, og hvordan det skal gøres. Heldigvis har du erfaring med at bygge og konstruere i træ, selvom dette er det største projekt af sin slags, som du står overfor.

Skulle det blive nødvendigt, så har du også nogle venner og naboer, der kan hjælpe dig med nogle af tingene, som er svære at klare selv, nogle af dagene.

Så du har har afsat fra starten af foråret og frem til slutningen af sommer/starten af efteråret til, at den træterrasse skal stå færdig – måske kan I endda lige nå at nyde den, inden det bliver for koldt!

Men sådan kommer det ikke til at gå…

Man skal have lidt tid at løbe på

Der er så mange elementer alligevel, som man ikke kan planlægge sig ud af ved at bygge en træterrasse, selvom det bestemt gør arbejdet lettere og mere overskueligt, at man har lagt en plan.

Men som det første er vejret der måske ikke altid til at arbejde ude. Der kommer aftaler i vejen i fritiden, så du ikke kan arbejde på projektet. Andre gange skal du arbejde over på arbejdet, så der heller ikke er tid, når du kommer hjem.

Og nogle dage er du bare helt ødelagt til at arbejde videre med det, og du vil gerne være med i hele processen, så du sætter ikke andre til at gøre det.

Måske bliver du syg, der kommer andre ting i vejen med videre. 

Derfor skal man ikke slå sig selv i hovedet, hvis man er nødt til at vente til næste forår, før man kan blive færdig med den terrasse.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning