En elektriker til erhvervs- og privat-arbejde

04 June 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

På en og samme tid kan man sige, at det er forskel på for en elektriker at lave noget specifikt arbejde i et privat hjem og så i et firma, men så er der alligevel ikke forskel.

Den manglende forskel kan ligge i, at metoden til at gøre det sådan set ikke adskiller sig fra opgave til opgave, for hvis elektrikeren har en bestemt fremgangsmåde til at gøre tingene, som tidligere har virket, så er det formentlig også samme metode, der vil blive brugt, om det så er privat eller erhverv, arbejdet skal udføres i.

For hvorfor ændre sig, der altid har virket?

Men forskellen kan komme i, at hvis der skal laves noget større arbejde for for eksempel et firma, så skal der afsættes mere tid til det. Flere elektrikere skal hentes måske, måske skal lærlingen bruges, og man skal have rigeligt med udstyr.

Tag et eksempel med, at man er elektriker i vanløse, der er sat til at sætte en håndfuld el-installationer op.

Så er der jo stor forskel på, om dette skal ske i to lokaler i et privat hjem, eller om det er en samlet stor løsning, der skal implementeres i et større kontorlandskab med tilhørende mødelokaler.

Ved det første eksempel ville for mange elektrikere nok bare gå i vejen for hinanden, og hvis det flød med for meget udstyr, ville det ikke være til at komme omkring – og så det ville være et helvede at bære det frem og tilbage, hvis arbejdet foregår flere etager oppe i en ejendom.

Tilbage i kontorlandskabet ville en enkelt elektriker ikke kunne arbejde effektivt nok alene og udnytte tiden, hvorfor det bedre kan svare sig at have flere til at arbejde på forskellige sektioner og så koordinere disse, så man kan slutte dem sammen til sidst.

Men dette vil den ferme elektriker altid kunne bedømme forud, hvad der bedst kan svare sig.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning