Du skaber venner og bekendtskaber for livet under et kursus

29 July 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man finder sine gode venner blandt nogle nære relationer, hvor man noget tilfælles, eller hvor man bare finder ud af, at man svinger godt sammen.

Nogle venskaber kan så bestå resten af livet, mens andre venskaber bliver mere intense med tiden sammen med nogle andre personer, fordi man passer mere sammen med dem, hvor man er i sit nye liv, så de gamle ryger lidt i baggrunden.

Så hvis man nu tager på et kursus, hvor man enten skal læse noget, fordi man gerne vil videre med sin uddannelse, eller man vil udvikle sig som person og lære et nyt fag eller bare være mere kreativ og kunstnerisk, så er det jo et godt sted at finde ligesindede.

Og det er imponerende, hvor store og stærke venskaber der kan opstå sådan et sted, når man tænker på, hvor kort et kursus kan være, få timer om ugen eller måske bare online.

Hold venskabet ved lige fra kurset

At man har valgt eller er endt på dette kursus, vidner jo om, at man deler en interesse på den ene eller anden måde, som der siger noget om ens livssituation.

Det er jo ikke folkeskolen, som man er tvunget ind i, synes man, eller at man skal gå til sport som voksen for at holde sig i form, hvor man bare mødes med andre, der ser dette som et nødvendigt onde: at komme i form.

Her på et kursus er man måske midt i en rejse, og så møder man andre, der er ude på deres specifikke rejse, hvor man så har krydset hinanden her og kan tale om den tur.

Disse venner kan jo blive fremtidige kollegaer, eller de kan blive en del af ens netværk, så det er dem, der sørger for, at man ender med at få et arbejde i fremtiden, der havde relevans med dette kursus.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning