Du kan sagtens finde det bedste mini glattejern!

20 April 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske har du allerede sådan et glattejern, der virkelig kan fange meget af dit hår på samme tid, så du næsten kun skal tage dit garn i nogle få processer, før det hele har lagt sig, enten fordi det er fugtigt i vejret, så det filtrer og krøller, eller du er ved at tørre efter et bad.

Sådan et værktøj er godt at have, når man skal have glattet håret ud i nogle tilredte portioner, hvor man kan kapsle meget af håret ind på samme tid, hvilket især hjælper, hvis man har travlt eller bare gerne vil have et hurtigt resultat, der ser godt ud.

For sådan nogle glattejern findes ofte af gode producenter, der garanterer, at man stort set hver gang får et langt og glattende resultat.

Dog kan sådan et formfuldendt glattejern også godt se lidt voldsomt ud og være noget, man nogle gange skal bruge to hænder til at styre, og så er der den lange ledning, der kan filtre sig selv rundt på badeværelset, eller hvor man lige skal sætte håret henne.

Pointen er, at den maskine fylder en del, men den virker da så også derefter.

Dog er sådan et glattejern ikke noget, man bare sådan lige smider i toilettasken, når man skal ud på rejse, eller hvis man bare ikke har så meget plads at gøre godt med derhjemme, så man er nødt til at tilpasse, hvad man har af hårmidler.

Måske vil man bare ikke gå på kompromis med de ting, man har til håret, så den samling langsomt vokser alt efter, hvordan man vil sætte ens hår, eller man er så tit ude på rejser, at man søger nogle alternativer, der ikke fylder så meget.

Heldigvis kan man i den sammenhæng finde en mindre version af mange ting, og der eksisterer også det bedste mini glattejern, som netop ikke fylder så meget, men som stadig klarer opgaven til fulde. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning