Du kan også få dig en feriebolig!

05 June 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke længere utopi at tænke sig til, hvor man godt kunne tænke sig at have en feriebolig.

Den slags er ikke længere forbeholdt mennesker, der tjener de store millionbeløb. Der sker jo løbende et skred i udviklingen, så tingene kan gøres billigere, og så er der økonomiske opsving så, i dette tilfælde, os danskere får flere penge mellem hænderne.

Man så det med sommerhuse i Danmark, med flyrejser og meget andet, som langt de fleste mennesker har råd til nu om dage enten at benytte engang imellem eller jævnligt afhængigt af, hvor gode de er til at håndtere deres penge.

Og nu er turen så kommet til ferieboliger, som mange mennesker, også almindelige, jævne danskere, kan få råd til.

Der er ingen grund til, at du bliver trist og tænker, at det altså ikke kan svare sig for dig at få sådan en feriebolig i udlandet, og at der slet ikke ser ud til at være luft i økonomien hverken nu eller senere til, at du skulle få råd til en feriebolig – om du er alene eller har deleøkonomi med andre.

Vi tror, det hænger sammen med, du forestiller dig et helt hus med flere etager på de mest luksuriøse beliggenheder rundt omkring i de varmeste lande.

Men en “bolig” kan jo også sagtens være en lejlighed, som stadigvæk ligger højt nok oppe i et kompleks, hvor du har havudsigt i et varmere land end Danmark.

Det kunne jo være en lækker feriebolig i toscana, og med sådan en bolig tænker vi altså ikke på et lummert hotelværelse, men et helt hjem, hvor der både er køkken, bad, flere værelser og praktisk talt alt det, du kender det hjemmefra.

Så får du dit eget refugium, hvor du kan trække dig tilbage alene eller sammen med resten af familien og lade op til hverdagen hjemme i Danmark.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning