Derfor skal du huske at skifte din tandrem

30 juni 2020 Silje Hansen

editorial

Som bilejer er du sikkert glad for din bil. Det er et fantastisk redskab, til at du nemt og hurtigt kan komme fra A til B. Bilen er nøglen til frihed og fleksibilitet i hverdagen. Det kan være rart, når du skal til og fra arbejde, hvis du skal lave spontane aftale, eller skal besøge venner og familie i andre byer. For mange børnefamilier er det en nødvendighed med en bil. Det er ikke kun et transportmiddel, men et redskab til at få logistikken til at gå op i en højere enhed.

Når blandt andet børnene skal afleveres og hentes igen i skole, i børnehave eller i den lokale fritidsforening. Det har dermed stor betydning for, hvis bilen skal til reparation eller går i stykker. Det kan du forebygge og undgå ved at sørge for at holde service på bilen og løbende få den tjekket, så alt er som det skal være. Lidt ligesom vi mennesker skal have et lægetjek hos lægen, er det ligeså vigtigt at passe og pleje sin bil, så du kan køre rundt med ro i maven. 

Derfor skal du huske at reparere bilens tandrem

De fleste biler på markedet i dag er udstyret med en tandrem eller kæde. Denne tandrem er utrolig vigtig for bilen. Det er en afgørende del af motoren, der sørger for at alle komponenter arbejder som de skal og i den rigtige rækkefølge. Hvis bilens tandrem går i stykker eller springer, vil det få store konsekvenser for bilen. Det er derfor vigtigt at sørge for at udskifte eller reparere bilens tandrem i tide. Du kan i servicebogen eller hos din autoriseret mekaniker høre om det bestemte interval for bilens tandrem skal skiftes.

Dermed undgår du at en større reparation på din bil, hvis tandremmen skulle springe. Vær opmærksom på at ikke udskifte bilens tandrem lige op til sidste dato. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning