Der er ingen grund til at bagtale eller surmule som tømrer

24 september 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan måske lyde som meget banalt og uskyldigt at være surmulende og bagtale, og nogle gange er det førstnævnte da berettiget, mens det sidste kun er noget, man skal gøre derhjemme eller hos nogle, hvor det ikke kan komme videre til de bemeldte.

At surmule som tømrer skaber bare en dårlig stemning blandt alle andre i firmaet, og selvom der kan være en hård omgangstone i et tømrerfirma, så hjælper det ikke på noget at surmule. 
Tænke bare på, hvis man ender med at lade det gå ud over kunderne, eller man giver chefen et fur, fordi man er godt sur, da det er blevet ens vane at være kronisk vrissen!

Selvfølgelig skal man få afløb for ens tanker og følelser, men det kan man godt gøre, uden og inden man hidser sig op, så man får sat ord på det helt afslappet og siger, hvad man føler, til de relevante, så man kan indgå i en dialog og forsøge at løse problemet.

Man kan jo også risikere, at inden af de andre tømrer gider arbejde sammen med dig, fordi du altid virker så ophidset og vred, og kunderne bestiller måske ligefrem arbejde af andre tømrer i firmaet – eller helt undgå jer, fordi de er bange for, at “den sure tømrer” bliver sendt ud.

At bagtale er udover kategorien at drille, da det er bliver tildelt direkte, mens bagtaleri kan ende som mobning, og en fjer kan blive til fem høns, så lidt sur galde ender som dårlig stemning på hele arbejdspladsen.

Her skal man atter sige, hvad man tænker, direkte til de respektive, for bagtaleri kan eskalere.

Derfor gemmer man ofte den slags til derhjemme, medmindre ens bedre halvdel snakker med de andre tømrer, men sørg så også for at undgå, at man bare skaber dårlig stemning derhjemme.

Her er et tømrerfirma med godt humør: http://www.andersnorgaard.dk/

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning