Bør man overveje bryllupsunderholdning, for er det overhovedet sømmende?

09 oktober 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Om man skal giftes første gang og håber på, det er den rette, man har fundet sammen med, eller om man måske skal giftes for femte gang og stadig håber på, det er den perfekte for ens liv – selv hvis man har fundet sammen igen – så tager man det jo som en seriøs ting.

Rigtig mange par begynder at planlægge deres bryllup næsten år i forvejen, så de kan have alle ting på plads undtagen nærmest vejret, som de inderligt ville ønske de kunne have styr på.

Der skal ikke gå det mindste i vejen fra den mindste serviet til, at den bryllupsfotograf ansættes.

Ofte er det jo også her, at man spenderer de fleste penge på en enkelt begivenhed i ens liv, fordi man gerne vil gøre den uforglemmelig og sørge for, at både bryllupsparret og alle gæsterne vil mindes tilbage på det med smil.

Men skulle man så ofre lidt penge på det via at betale for bryllupsunderholdning?

Det er måske ikke den post, man budgetterer mest med, hvis man da overhovedet lægger penge til side til den slags.

Men det er nogle gange fordi, at man forestiller sig noget med, at der bliver tænkt på klovne, der underholder børnene, en jonglør, noget med mudderwrestling eller endnu værre, som kan underholde enten børnene eller de lidt større børn.

Sådan behøver det jo slet ikke at være, for underholdning til et bryllup kan også sagtens være noget mere høvisk, som ikke drager den store opmærksomhed, men som kan køre i baggrunden.

Det kan være alt fra, at man har lidt livemusik til at spille i baggrunden, til at man har en hoppeborg gemt væk, hvor de små børn kan underholde sig selv, mens de voksne snakker – eller der bare er en jukebox af den gamle type, hvor man kan vælge den musik, der passer til anledningen.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning