Bestil dine nye gardiner i hør

31 maj 2021 Astrid Pedersen
image

Gardiner i hør er både smukke, udtryksfulde og aldeles farveægte. Hør er et materiale som i modsætning til eksempelvis bomuld tager meget dårligt imod solens stråler. Derfor kan du være sikker på at dine nye hør gardiner ikke falmer selv om lys indfaldet gennem dine vinduesruder er kraftigt.

Du kan samtidig være sikker på at finde lige præcis de gardiner som passer til netop din bolig når du shopper hos LinenMe. Her er udvalget nemlig stort og varieret. Og du kan vælge at få fremstillet gardiner hør efter mål.

Hvem er LinenMe?

LinenMe er et familieforetagende i vækst. Inga Lukauskiene, som er kvinden bag LinenMe, er en del af en familie dedikeret til hørindustrien – et stort område i Litauen hvor Inga kommer fra. Inga er således interiørdesigner med en stor passion for tekstiler, i særdeleshed hør og linned.

Som tredje generation i en familie med stærke traditioner for design og produktion af hør og linned produkter har Inga Lukauskiene stærke forudsætninger for at kunne skabe de smukkeste kreationer. Og med en uddannelse fra Londons KLC School of Design har Inga samtidig det faglige 100% på plads.

Hos Inga Lukauskiene vægter æstetik, holdbarhed og kvalitet endog særdeles tungt i forbindelse med produktion af lækre hør og linned produkter. Derfor finder du hos LinenMe udelukkende smukke, stærke og lækre produkter som du kan have glæde af i mange år.

Med gardiner, sengetøj, tæpper og andre typer bolig tekstiler fra LinenMe går du således sjældent galt i byen. LinenMe produkter egner sig fint til alle typer indretning. Og har du behov for særligt tilpassede produkter fremstilles alle former for tekstiler fra LinenMe efter mål.

Du kan altid tjekke det store udvalg af lækre tekstil produkter fra LinenMe i den online shop på hjemmesiden LinenMe.dk hvor du samtidig vil kunne kontakte Inga Lukauskiene angående køb af hør og linned produkter.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning