Beskyt din forretning med videoovervågning

28 juli 2019 Astrid Pedersen

editorial

Videoovervågning er en effektiv løsning, hvis du leder efter en måde hvorpå du kan forhindre indbrud og hærværk. Uanset om du er selvstændig forretningsdrivende med egen butik lager eller værksted, om du er privat person eller om du er ansvarlig for en offentlig institution, er det en god idé at være obs på det stigenede antal indbrud og tilfælde af hærværk, som finder sted imod såvel private boliger som erhvervsejendomme og offentlige bygninger.

Det samme gælder til en vis grad byggepladser, hvor der årligt forsvinder for mange millioner kroner dyrt og uundværligt udstyr, hvilket kan forsinke projekter betragteligt. Og allerværst kan det risikere at gå ud over mindre erhvervsdrivende, som tjener deres levebrød gennem salg fra fysiske butikker. Gentagent hærværk, grafitti og hyppige indbrudsforsøg er ikke alene træls og tidskrævende, idet facader skal renses og ruder skal erstattes. Det er også dårligt for forretningen. For selv om materielle skader og stjålet inventar dækkes af forsikringen, vil en knust rude eller overmalet facade i mange tilfælde få kunderne til at holde sig væk.

Find det bedste udstyr til videoovervågning online

Derfor er det en rigtig god idé at supplere sin alarm med effektiv og professionel videoovervågning. Hvis du sørger for at opsætte synlige video kameraer uden for din butik, og via mærkning tydeligt gøre opmærksom herpå, vil det sandsynligvis have en vis præventiv effekt. Hærværksmænd og tyveknægte vil vide, at de ikke kan gennemføre deres forehavende uden at havne på film – og det kan få mange til at opgive dette.

Video dokumentation fra indedørs videoovervågning i butikken kan være til stor hjælp, hvis forbryderen alligevel vælger at gå videre med sin udåd. Politiet kan drage nytte af optagelserne i forbindelse med overvågning – og forsikringsselskabet kan anvende disse som dokumentation for stjålne eller ødelagte genstande, og dermed hurtigere udbetale forsikringssummen.

Find udstyr til videoovervågning på dkkamera.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning