Airtrack – det praktiske alternativ til have trampolinen

25 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er det små med pladsen hjemme i haven, eller tillader grundejer foreningen ikke have trampoliner? Så har du i airtrack et oplagt alternativ. Airtrack giver lige så god motion og udfordring til dine børn som en konventionel trampolin. Den smarte og slidstærke airtrack kan sagtens anvendes daglig både indendørs og udendørs. Og så er det muligt at få airtrack i en overskuelig størrelse, så den er nem at stille op i hjemmet, og sagtens kan opbevares inden døre uden at optage for megen plads.

Med en airtrack kan dine børn få timer til at gå med at udfordre sig selv og hinanden og med at lære nye teknikker og tricks.

Hvor kan jeg købe den originale airtrack?

Når du køber airtrack – hvad end det er til hjemme brug eller i forbindelse med undervisning og træning i en klub – bør du sikre dig, at det er den originale airtrack, du køber, og ikke en billig efterligning. Hvis du køber et kopi produkt, risikerer du at den ikke overholder de regler og standarder, som er gældende for denne type produkter.

Samtidig risikerer du at ende med et produkt som hurtigt bliver defekt og dermed uanvendeligt – og så har du spildt dine penge. Du bør således vælge at købe din airtrack via en dansk leverandør, som kan garantere dig, at der er tale om den ægte vare, og samtidig leverer support og garanti på din nye airtrack.

Hvis du køber din airtrack gennem en forhandler, som har agentur på det originale produkt, og som derfor med sikkerhed forhandler airtracks i bedste kvalitet. Du kan for eksempel besøge globalairtrack.dk, som er en del af virksomheden PE-Redskaber A/S – opfindere og udviklere af den originale airtrack. Her er du helt sikker på at få den ægte vare, når du handler i den online shop.

Få mere information, og bestil airtrack til hjemmet eller til klubben, på https://globalairtrack.dk/ 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning