Få flotte og naturlige træk med filler

19 August 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Føler du at dit ansigt er sunket lidt sammen med årene, eller lider du af løs og uelastisk hud på kinderne eller omkring kæbelinjen? Så kan filler faktisk være en udmærket løsning, og et billigt og nemt alternativ til kosmetisk kirurgi.

Hvad kan jeg opnå ned filler?

Filler kan anvendes til rigtig mange forskellige kosmetiske formål. I gamle dage blev filler nærmest udelukkende brugt til læbe forstørrelse, men de tider er forbi – og nu har filler mange funktioner når det handler om at bibringe harmoni og balance til ansigtet.

Er du for eksempel ked af en skæv næseryg eller en bule derpå kan en dygtig filler ekspert rette op på det samlede udtryk ved hjælp af filler. Har dit ansigt mistet volumen for oven – hvilket ofte sker når vi bliver ældre – vil du ved hjælp af filler kunne genskabe noget af den fylde som får dig til at se frisk ud. Med filler kan du for eksempel få mere markerede kindben eller øget volumen ved tindingen. En vellykket filler behandling kan faktisk fungere som en slags ansigtsløft i min format idet dine træk vil blive mærkbart løftet når huden i den øvre del af ansigtet får mere fylde.

I underansigtet kan filler desuden bruges til at løfte nedad hængende mundvige, og udbløde furen mellem mundvig og næsefløj – den såkaldt nasio labiale fure. På den måde kan du få et friskere og mere venligt udtryk. Og skulle du ønske dig en mere markeret kæbe linje eller en mere fremtrædende hage kan filler også være til stor hjælp.

Hvem kan hjælpe mig med at løfte mit ansigt ved hjælp af filler?

Hvis du ønsker en behandling med filler bør du altid vælge en autoriseret behandler. Hos Inviocare har de dygtige kosmetiske sygeplejersker mange års erfaring med diverse filler behandlinger – læs mere på Inviocare.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning