Nærende og plejende ansigtsmasker – find dem online

14 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Plejer du din hud efter alle kunstens regler – og har den stadig en tendens til at fremstå trist og træt i overfladen? Er det som om de mange cremer og serummer, du smører på huden, ikke rigtig vil trænge ind men i stedet lægger sig som en film oven på huden? Eller har din hud svært ved at finde sin egen balance, således at den permanent er fedtet og skinnende? Så kan det godt være, at du bør supplere din hudpleje rutine med en plejende ansigtsmaske i ny og næ.

Hvorfor skal jeg bruge en ansigtsmaske?

En ansigtsmaske vil typisk trænge dybere ind i hudens lag end en dagcreme eller en fugtighedscreme. Med en ansigtsmaske kan du gennemfugte huden på en måde så at den bedre kan holde på såvel fugt som nærings stoffer, og samtidig bliver mere modtagelig over for creme og serum.

Du kan for eksempel vælge en ansigtsmaske med en let peelende effekt – for eksempel en maske som indeholder en mild frugtsyre eller enzymer. En sådan ansigtsmaske vil skånsomt kunne fjerne det øverste lag af afstødte hudceller, og åbenbare den bløde og modtagelige hud inden under. På den måde vil du kunne få langt mere ud af din daglige hudpleje rutine, og huden vil genvinde fordums glød og elasticitet.

Kan jeg få renere hud med en ansigtsmaske?

Hvis din hud har en tendens til at danne meget talg, som forårsager tilstoppede porer og dermed buser og hudorme, kan du balancere talg produktionen med en ansigtsmaske en gang om ugen. Du bør vælge en maske som har en rensende effekt, og eksempelvis indeholder alger eller aktivt kul. Så bliver huden renset på en hensigtsmæssig måde uden at du behøver at skure den med sæbe.

Du kan finde et bredt udvalg af ansigtsmasker hos Sephora – se mere her.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning