Lækre og skinnende gulve med en gulvafslibning i Frederikssund

02 December 2018 Astrid Pedersen

editorial

Slidte og grimme trægulve kan få selv den mest velmøblerede og gennem designede bolig til at se nusset og snusket ud. Er du i gang med at sælge dit hus eller din lejlighed, og vil du gerne toppe værdien på boligen op, kan du med fordel sørge for, at dine trægulve fremstår ensartede i overfladen, hvilket gør dem både kønne at kigge på og behagelige at gå på – selv i bare tæer eller strømpesokker. Er dit trægulv så slidt, at det danner splinter, vil det trække ned i vurderingen af din boligs værdi i øjnene på potentielle købere. Og selv om dette måske sker ubevidst, vil det have indflydelse på, hvor meget du kan regne med at tjene på et eventuelt salg.

Smukkeser dit gamle trægulv med en grundig gulvafslibning

Der behøver ikke at skulle det store til, førend dit trægulv kan blive et stort aktiv for boligen. Langt de fleste trægulve, som blot har været udsat for hel almindeligt, dagligdags slid, kan tåle – og have rigtig godt af – en gulvafslibning. Ved en gulvafslibning fjernes kun det øverste par millimeter af træværkets overflade, i modsætning til en gulvafhøvling, som rask væk tager op til en halv centimeter.

Det er sjældent nødvendigt at fjerne meget mere, da de fleste af de småskrammer, ridser og misfarvninger, som skæmmer dit trægulv, som regel kun er overfladiske. Så snart diverse skønhedspletter i form af nedtrådt støv, pletter, skjolder og solfalmede områder under vinduer og altandøre er væk, vil gulvet genvinde fordums charme og lysende udstråling. Du vil blive meget overrasket over, hvor meget en gulvafslibning kan gøre for dit gulv.

Professionel gulvafslibning – for dit trægulvs bedste

Hvis du vil være sikker på det smukkeste og mest ensartede resultat, bør du benytte en professionel gulvmand. Hos Gulvkanonen.dk finder du udelukkende dygtige og erfarne fagfolk med speciale inden for behandling af trægulve.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning