Forny de gamle møbler

09 April 2020 Pia Nielsen

editorial

God kvalitet forgår aldrig, men det gør betrækket og indmaden måske. Få ompolstret den smukke gamle sofa eller den klassiske designstol og giv nyt liv til fortiden – det betaler sig med professionel møbelpolstring.

Hvorfor betaler det sig med møbelpolstring?

Det gør det, fordi god kvalitet og godt design er værd at bevare. Ikke blot for nostalgiens skyld, men også for det unikke i formen, for det gode håndværk og for den videre salgspris. Alle elsker de tidløse møbelklassikere, men ingen ønsker slidte modeller med dårlig sidekomfort. 

Du sparer desuden miljøet, når du vælger at ompolstre i stedet for at købe nyt. Genbrug er den moderne tankegang, og med en professionel møbelpolstring får du et nyt møbel med dit helt eget præg på. Kort sagt: Brug pengene på en god møbelpolstring i stedet for et nyt møbel. 

Kan alle møbler ompolstres?

Nej, ikke alle møbler kan eller er værd at ompolstre. Det er et tidskrævende håndværk at ompolstre, og det skal derfor kunne holde i lang tid. Møbler i dårlig kvalitet, eller som er for slidte i stellet, kan ikke betale sig at ompolstre. Prisen er for høj, og holdbarheden for kort. En professionel kan vejlede dig i, hvorvidt et møbel er værd at få ompolstret. 

Fordi der er skader på et møbel, betyder det dog ikke nødvendigvis, at det bliver kasseret af en professionel som værdig kandidat til en polstring. Det kan betale sig at reparerer stellet på eksempelvis de eftertragtede designmøbler fra fortiden – ganske enkelt fordi det holder, og fordi videresalgsprisen er tilstrækkelig høj.

De gode steder med møbelpolstring har deres eget snedkeri, hvor de kan tage sig af mindre reparationer og udskiftninger i møbelstel. Vælger du et sted uden eget værksted, bør du, inden møblet bliver ompolstret, få det repareret hos en dygtig snedker med sans for æstetik.  

More articles

04 March 2023

Teltudlejning