5 hyggelige juleferie aktiviteter

12 December 2019 Cecilie Mortensen

editorial

Når man rammer julen, så er det også ensbetydende med julehygge og tid med venner og familie. Hvis du elsker juleferie aktiviteter, men mangler inspiration til lidt forskellige aktiviteter, så kan du læse med her. Hvis du er i blandt dem som har børn, så er denne liste ekstra relevant for dig. Man kan nemlig hurtigt komme til at mangle lidt ekstra inspiration, når man ekstra mange dage med børnene. 

Herunder er der samlet 5 juleferie aktiviteter:

Hjemmebiograf med julefilm

Er der noget med hyggeligt end en god julefilm? Tag dyner, madrasser eller sækkestole med ind i stuen og forvandl rummet til en biograf, hvor børnene får lov til at vælge dagens julefilm. Sæt nogle popcorn over, og sørg for godt med snacks.  

Tag på julemarked

I julen er der gjort ekstra meget ud af julemarkeder og julelys. Tag på tur med familien og nyd et glas varm kakao, æbleskiver eller andet lækkert. Julemarkederne byder desuden ofte på juleudstillinger, som kan være hyggelige af se for børnene. 

Lav jeres egen juledekoration

Er der noget mere hyggeligt end hjemmelavede juledekorationer? Der findes mange gode muligheder for at finde det materiale, der skal bruge. Du kan købe diverse kogler, ler, lys m.m. i de fleste supermarkedet. Der er selvfølgelig også den mulighed, at man tager i skoven. Her kan børnene selv være med til at finde det mos, gran, kogler, som de vil pynte deres dekorationer med. 

Hjemmelavede julesnacks

For mange er julen forbundet med vaniljekranse, brunkager, havrefrynskugler, konfekt m.m. Det kan derfor være en idé, at man lader børnene hjælpe med dette. Det gør det også ekstra sjovt, når tingene bagefter kan spises.  

Tag en tur i svømmehallen

Når man har små børn i familien, så kan det være en ekstra god idé, hvis de kan brænde noget krudt af. Det kan derfor være en idé, at I sammen tager i svømmehallen. Her skal I ikke tænke på, hvordan vejret er ude, og I kan nemt få flere timer til at gå i de forskellige bassiner. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning