3 ting du kan lave på stranden

17 October 2021 Steffen Hansen

editorial

Kan du lide at gå på stranden, men er du ikke så meget for bare at ligge og solbade? Hvis dit svar er ja, så findes der heldigvis en masse andre sjove ting, du kan lave på stranden. Vi har lavet en liste med tre sjove aktiviteter, du kan give dig i kast med, når mangler noget at lave på stranden. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs med her.

Samle sten

Det kan lyde lidt kedeligt at skulle gå og kigge på de mange sten på stranden, men det kan faktisk være meget interessant. Alle sten på stranden er forskellige, og jo mere du lægger mærke til dem, jo flere sjove detaljer vil du opdage. Nogle sten glimter, andre har måske en sjov form eller noget helt tredje. Du kan også være heldig at finde fossiler i form af forstenede søpindsvin eller andet. Tag et kig på stenene omkring dig, og du vil blive helt opslugt af, hvor fine de er.  

Spille beachvolleybold

Hvis du gerne vil være aktiv mens du befinder dig på stranden, så kan du spille beachvolleybold. Beachvolleybold minder meget om normal volleybold. Beachvolleybold spilles dog, som navnet antyder, på stranden. Det foregår på samme måde med to hold og et net på midten af banen. Saml dine venner, nyd solen og få sved på panden med et spil beachvolleybold. 

Lede efter rav

På strande kan du nogle gange være så heldig, at du kan finde rav. Rav er meget svært at se, og forveksles ofte med andre orange sten. Du kan blandt andet kende forskel på rav og sten, ved at banke ravet lige så stille på tænderne, da rav lyder anderledes normale sten. Der findes også en lygte, der kan få rav til at lyse, når du lyser på det. Det er dog lettere at bruge denne, når det er mørkt. 

 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning