3 måder du kan vælge et VVS-firma på

19 november 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du kunne tænke dig hjælp til at vælge et VVS-firma til en opgave, så er du havnet det helt rette sted. Du får nemlig præsenteret 3 måder, du kan finde det helt rette firma på. 

Find dit kommende VVS-firma på disse 3 måder 

1. Start med at søge efter lokale VVS-firmaer

Din tid er bedst muligt givet ud, hvis du starter med at søge efter lokale VVS-firmaer. På den måde er du nemlig sikker på, at du får fat i firmaer, som også kører ud i dit område. For du vil opleve, at VVS’ere ofte holder sig til særlige placeringer, så opgaverne også kan betale sig at køre ud til. 

Nu hvor du har fundet lidt forskellige firmaer i din by, så udvælg nu gerne en lille håndfuld, som du kan kigge nærmere på: https://www.trvvsteknik.dk/ 

2. Undersøg hvilke spidskompetencer VVS-firmaet har 

Den anden måde du kan vælge et VVS-firma på, er ud fra firmaets spidskompetencer. Du kan nemlig finde firmaer, som både har særlig erfaring med større projekter for erhvervslivet og så firmaer, som kan hjælpe med diverse vandinstallationer for private, montering af varmepumper og meget mere. 

Det er selvfølgelig til din fordel, hvis du går med et firma, som har særlig erfaring med den opgave, du skal have løst. For det vil have noget at sige for, hvor godt et arbejde der bliver udført. 

image

3. Under om VVS-firmaet har et TEKNIQ-medlemskab

Hvis du vil være bedst muligt stillet som kunde ved et VVS-firma, så kan du blandt andet kigge efter et TEKNIQ-medlemskab. Det er nemlig en ordning, der sikrer dig som kunde, hvis VVS-arbejdet er forbundet med fejl og mangler. 

Det er ofte ret nemt at finde frem til, om et firma har dette medlemskab eller ej. Hvis du går ind på forskellige VVS’eres hjemmesider, så vil de helt sikkert skilte med det på forsiden. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning