Professionel Reiki undervisning i Jylland

06 juli 2020 Astrid Pedersen
Professionel Reiki undervisning i Jylland

Professionelle healere, behandlere og andre, som arbejder i tæt fysisk og mental kontakt med mennesker, kan hurtigt komme til at brænde ud i deres fag. Dette er som regel et symptom på uhensigtsmæssig udveksling af energi.

Arbejder du med at hjælpe andre mennesker – for eksempel som kropsterapeut, pædagog, zoneterapeut eller kranio-sakral terapeut – vil du ganske ofte opleve at føle dig træt og uoplagt når dagen er til ende. Dette skyldes at dine energier kommer ud af balance i forbindelse med din healende praksis.

Fænomenet er langt fra fremmed for mennesker som beskæftiger sig med healing eller på anden måde bruger deres egne ressourcer for at hjælpe andre. Man når sjældent at lade op efter en arbejdsdag og risikerer derfor at energi reserverne bruges op. I værste fald kan man faktisk komme ud for at overtage patientens fysiske og psykiske symptomer, hvis man ikke sørger for at skærme sine egne energier i forbindelse med healing. Og dette er ikke formålstjenligt for hverken processen, modtageren eller behandleren.

Hvorfor tage et Reiki healing kursus?

Som behandler eller terapeut er det således meget vigtigt at du er i stand til at beskytte dig selv mod de påvirkninger som udgår fra din patient. Det kan dog godt være svært at skærme af for energierne når man samtidig skal være i kontakt med såvel egne som modtagerens energier for at kunne udføre sin healing.

Her kan du have stor glæde af de særlige teknikker i Reiki healing som tillader dig at tappe universets uendelige energi ressourcer i stedet for at tære på dine egne. Når du først er Reiki indviet vil du have adgang til den universelle energi og således fungere som kanal for disse snarere end som en ressource i dig selv.

Hos Christo Blaak (Padam) kan du få kvalificeret Reiki undervisning på flere niveauer – læs mere på christo.dk

Flere nyheder