Når en næseoperation er nødvendig

17 august 2020 Anders Lundtang Hansen
Når en næseoperation er nødvendig

I nogle sammenhænge er operationer jo nødvendige, hvor det kan være i et tilfælde af, at man har været udsat for en ulykke og skal opereres hurtigt eller meget straks.

Andre gange har man måske levet med noget, siden man var lille, som man ikke har været tilfreds med og som beviseligt nedsætter end livskvalitet, som man gerne vil have ændret med en operation.
Her kan man så også være så heldig at få en henvisning til sådan en operation.

Når man så taler om plastikkirurgi generelt, så tænker de fleste mennesker på, at det er nogle mennesker, der som sådan allerede ser helt pæne ud, men hvor de ganske enkelt ikke er tilfredse med sig og har et forvrænget selvbillede, som de hele tiden forsøger at ændre på – og selv betaler for via disse operationer.

Men plastikkirurgi er jo i lige så høj samme grad noget, man får udført, fordi man skal have ændret noget ved ens egen krop, som måske ikke bare er kosmetisk, men som også gør en ulykke at se sig selv i spejlet, og som man er sikker på, nedsætter andres opfattelse af en selv.

Selv hvis der faktuelt er tale om noget, der er kosmetisk, så kan man sjældent ikke ændre på det faktum, at selvopfattelsen øges til det bedre, når man har fået det givne ændret.

Dette kan jo være ved, at man gerne vil have rettet ens næse til, hvor man tydeligt kan se forskellen på en næseoperation før og efter.

Der vil være en synlig forskel, og den forskel kan jo være alt fra, at man får rettet en skæv næse til, får den formindsket, eller man ændrer dens position, så man bedre kan trække vejret gennem næsen.

Selv hvis der som nævnt er tale om kosmetisk ændring af næsen, så er det jo stadig noget, der kan gøre en gevaldig forskel på ens syn på en selv.

Flere Nyheder