Mangler du gaveidéer til en kommende mor? Lav en suttesnor

13 august 2021 Cecilie Mortensen
Mangler du gaveidéer til en kommende mor? Lav en suttesnor

Går du og brygger lidt på, hvilken gave du kan give en kommende mor? Så kan der være god grund til, at du overvejer at lave din egen suttesnor.

Derfor skal du selv forsøge dig med en suttesnor

Du kan give en ekstra personlig gave 

Når du selv kaster dig ud i at lave din egen suttesnor til en kommende mor, så kan du give en gave, som er ekstra personlig. Du er nemlig med til at bestemme, hvilke farver der skal bruges, hvilke materialer du gerne vil gå med, og ikke mindst om du vil skrive barnets navn på suttesnoren eller ej. Derudover så vil en personlig gave som denne også afspejle, at du har siddet og brugt ekstra tid på at lave snoren – og det er noget, de fleste sætter rigtig meget pris på. 

Du kan finde gode guides online 

En anden god grund til at forsøge dig med en suttesnor er, at der findes gode guides online. Du kan derfor også få hjælp med fra start til slut. 

Du kan købe alle materialer til en suttesnor

Det behøver ikke være en svær opgave, når du skal lave en suttesnor. Du kan nemlig købe færdige pakker, hvor der nærmest er alle de dele og ting, du skal bruge. Du kan derfor også undgå at skulle ud i forskellige hobbybutikker, hvor du selv skal rode med, hvad der skal købes ind. 

En suttesnor kan bruges i lang tid

En fjerde god grund til at lave en suttesnor er, at den kan bruges i lang tid. Suttesnoren bliver nemlig en uundværlig ting, uanset om det kommer til en tur i barnevognen, klapvognen, autostolen m.m., da suttesnoren hele tiden gør det nemt at fange sutten igen, så den ikke bliver væk. 

Når du skal finde materialer og vejledning til en suttesnor, så kig gerne her. 

 

 

Flere Nyheder