Maler i Albertslund – Din garanti for service og håndværk

17 juni 2020 Athene Eriksen
Maler i Albertslund - Din garanti for service og håndværk

Maler i Albertslund – Kvalitetshåndværk og service 

Trænger din stue, soveværelse eller terasse til en kærlig hånd? Maling falmer som årene går og har ind imellem brug for at blive fornyet, for at sikre udseendet og atmosfæren i dit hjem. Når dette sker er det altid det bedste valg, at kontakte professionelle fagmænd, til at hjælpe dig med at skabe det perfekte resultat. Som vi alle er bekendt med, er det detaljerne som gør forskellen. Farven og udførelsen af dit malerarbejde, kan være altafgørende for at skabe et godt hjemmemiljø, udnytte belysningen og give et friskt look. Vores team består af professionelle, erfarne malere, som har mange års erfaring med netop disse detaljer. Vi kan derfor tilbyde dig en kyndig rådgivning og derved sikre at resultatet lever op til, og forhåbentlig overstiger, alle dine forventninger. Din tilfredshed er vores top-prioritet og af samme årsag har vi udviklet vores tilfredshedsgaranti. 

Denne inkluderer 3 års garanti på alle de opgaver vi udfører for dig og betyder at vi ikke opkræver betaling før du har godkendt arbejdet. Vi lægger en ære i at udføre vores arbejde og efterlade dig med et smil på læben. Vores servicemindede ansatte vil derfor altid gøre deres yderste, for at give dig den bedst mulige oplevelse, af et samarbejde med os. Det vil sige at alle opgaver bliver udført til den aftale tid og indenfor aftalte tidsrammer. Dette er vores forståelse af god kundeservice og det er standarden vi arbejder ud fra. Vi ønsker at være de bedste i branchen og disse er de kvaliteter, som skiller os fra resten af markedet. 

Har du brug for en maler i Albertslund eller omegn, står vi klar til at give dig et tilbud, som passer til dine behov. Kig med på vores hjemmeside her, for yderligere information omkring priser, tider, materialer m.m. https://malerkanonen.dk/maler-albertslund/

 

Flere nyheder