Hvilket webhotel er det billigste?

01 september 2021 Astrid Pedersen
Hvilket webhotel er det billigste?

Markedet for billige webhoteller i Danmark bugner formelig i disse år. I takt med at teknologien bliver bedre, og det derfor er muligt at tilbyde mere plads og større båndbredde til en lavere pris, kommer der flere og flere billige hosting løsninger til.

Langt de fleste udbydere af webhosting kan tilbyde webhotel pakker som både er billige og funktionelle. Du vil med sikkerhed kunne finde en hosting løsning som matcher dine behov og som lever op til dine standarder.

Samtidig vil du ikke risikere at skulle betale spidsen af en jetjager for services du ikke bruger. De mest erfarne udbydere af hosting løsninger ved nemlig godt at forskellige typer kunder har varierende behov. Og derfor vil du altid kunne finde tre til fire webhotel pakker hos den pågældende host.

Hvad kan jeg forvente af et webhotel?

Som nævnt holder webhoteller i Danmark anno 2021 en rigeligt høj standard. Du kan således forvente at software på webhotel serveren til hver en tid er up to date og at dine date dermed er optimalt beskyttet.

Udbyderen vil sørge for at skærme serveren mod hacker angreb og virus gennem anvendelse af en effektiv firewall. Og med en ekstra backup server vil nedetiden på din hjemmeside blive minimal samtidig med at du ikke risikerer at miste data i tilfælde af server nedbrud.

Andre features på danske webhoteller

Der ud over er det standard på web servere at diverse cms’er (Content Management Systems) ligger til fri installation. Det drejer sig om systemer så som Joomla, WordPress, Drupal og andre open source cms’er – eventuelt Magento eller Shopify hvis du ønsker at oprette en webshop.

Med et webhotel med one click cms installation kan du nemt og hurtigt bygge din egen hjemmeside. Hvis du ønsker et skarpt overblik over webhotel udbydere i Danmark kan du læse mere på https://webhotel-guiden.dk/ 

Flere Nyheder