Glasmontre: Hvad gør de for din butik?

26 juli 2020 Cecilie Mortensen
Glasmontre: Hvad gør de for din butik?

Som butiksejer har du utrolig mange muligheder, når det kommer til indretning af butikken. Derfor er det også med at gøre ekstra meget ud af det indtryk, som du giver dine kunder. Butiksindretning, præsentation af dine produkter m.m. har nemlig meget at sige for, hvordan dine varer opleves. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at indretningen af en butik kan have betydning for kundeoplevelsen og ikke mindst kunders købeadfærd. 

Hvis du gerne vil gøre præsentationen af dine produkter endnu mere indbydende, så kan glasmontre, glasvitriner eller glasdiske være lige det, du står og leder efter. 

Fordele ved glasmontre

En af de gode ting ved at integrere glasmontre i din butik er, at du kan præsentere din produkter på en utrolig flot måde. Glasmontre er nemlig en ideel måde, at dine produkter kan være i centrum, så kundernes opmærksomhed nemt kan fanges, når de kommer ind. Glasmontre kan nemlig give en rigtig overskuelig måde at opstille sine ting på. Det gælder både for dig, som sælger smykker, brugskunst eller lignende. 

Det særlige ved glasmontre er desuden også, at de kan laves med lys i. På den måde kan du hele tiden få ekstra fokus på de ting, som er placeret i dine glasmontre. 

Hvis du selv går og overvejer, om glasmontre skal være en del af din butik, så kan du se de forskellige muligheder her: https://www.kibe.dk/. Der findes nemlig en del forskellige modeller, og fordelen ved det er selvfølgelig, at du kan finde netop den model, som passer bedst til dine produkter. 

Det kan også være, at du har ønsker til, at du nemt kan flytte rundt på dine glasmontre, og du derfor gerne vil have dem med hjul. Det kan også være, at der skal være ekstra hyldeplads, så de ekstra populære produkter kan få plads i en glasmontre.

Flere Nyheder