Gin slikkepinde: Til den der elsker gin

27 oktober 2020 Cecilie Mortensen
Gin slikkepinde: Til den der elsker gin

Hvis du også er fan er gin generelt, så har du sikkert allerede en del stående derhjemme. Og det er der ikke noget at sige til. Gin er nemlig noget af den alkohol, som er ekstra hypet for tiden, derfor kan du heller ikke undgå det på diverse drinkskort, når du tager ud for at få lidt godt at drikke. 

Hvis du er ved at planlægge et event, en fest eller andet derhjemme, hvor gin selvfølgelig skal indgå, så bør du overveje gin slikkepinde. 

Få fingrene i gin slikkepinde til dit event

Gin slikkepinde kan være et sjovt indslag, hvis du blandt andet har tænkt dig at servere drinks med gin for dine gæster. Her vil alle nemlig få en smagsoplevelse, hvor gin også er utrolig fremtrædende. 

Hvis du ikke allerede vidste det, så kan gin slikkepinde også bruges som rørepinde i diverse drinks med gin. Og hvorfor ikke gøre brug af det? Det er en meget sjovere måde at kunne nyde sin drink på, da rørepinden ikke kun er til pynt, men også er spiselig – og så smager den endda af den drink, man i forvejen får. Meget bedre bliver det nærmest ikke. 

Giv gin slikkepinde som værtindegave

Når det kommer til gin slikkepinde, har du selvfølgelig også mulighed for at give det som værtindegave. Hos gin-elskeren vil det uden tvivl falde i rigtig god jord, uanset om slikkepindene skal nydes i en drink eller ej. 

Det er selvfølgelig langt fra alle steder, hvor du kan få fingrene i gin slikkepinde. Derfor er det også bare med at søge online. Her finder du helt sikkert forskellige firmaer, som specialiserer sig i at lave slikkepinde, som er udover det sædvanlige. Og det er naturligvis til din fordel, hvis du også elsker at komme med værtindegaver, som giver et ekstra indtryk. 

Flere Nyheder