Få den bedste hjælp til at bevare dit tandsæt livet igennem hos din lokale tandlæge

14 april 2021 Astrid Pedersen
Få den bedste hjælp til at bevare dit tandsæt livet igennem hos din lokale tandlæge

Alt for mange danskere springer hvert eneste år tandlægebesøget over – og det er faktisk rigtig synd. Det årlige eller halv årlige tandlæge besøg er nemlig en vigtig forudsætning for at kunne opretholde en god mund hygiejne og øger samtidig dine chancer for at beholde alle dine tænder sunde og intakte hele livet igennem.

Ved et tandlæge besøg vil du få renset og efterset såvel tænder som tandkød, og tandlægen vil have en reel mulighed for at kunne opdage ansatser til dårligdomme. Disse kan nemlig skjule sig mellem dine tænder eller under tandkødets rand hvor du ikke selv kan se dem med det blotte øje.

Din tandlæge har mulighed for ved hjælp af såvel sit professionelle blik som moderne røntgen eller ultralyds udstyr at kunne afsløre tilløb til eksempelvis parodontose eller karies. Og så vil han eller hun kunne iværksætte en forebyggende behandlings plan som vil kunne spare dig for såvel lomme- som tandsmerter.

Hvor finder jeg en dygtig tandlæge i Næstved?

Er det ved at være så længe siden du har været til tandlæge at du ikke rigtig længere har en fast tandlæge – for eksempel på grund af flytning – er det en god idé at finde en god tandlæge tæt på din bopæl. Med en fast tandlæge har din tandlæge nemlig de bedste forudsætninger for at kunne følge udviklingen i dine tænder og dermed forebygge diverse lidelser.

Er du bosiddende i Næstved eller omegn kan du med fordel vælge den velrenommerede tandlæge klinik Tandlægerne Dickow & Lindkær. Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær kan du få alle de mest almindelige tandlæge behandlinger så som tandtjek og tandrensning, tandudtrækning (for eksempel fjernelse af visdomstænder), fyldninger og genopbygning af beskadigede tænder samt kunstige tandkroner, broer og tandimplantater.

Du kan læse mere om Tandlægerne Dickow & Lindkær, og bestille en tid til en indledende konsultation, på https://dltand.dk/.

Flere Nyheder