Er der problemer med at se din iPhone 8 skærm ordentligt?

08 september 2021 Anders Lundtang Hansen
Er der problemer med at se din iPhone 8 skærm ordentligt?

Du kan opleve problemer med både at se din iPhone 8 skærm generelt og se, hvad der foregår derinde, som du skal bruge telefonen til.

Det kan der være forskellige årsager til, som vi vil komme ind på her, da det kan handle om alt fra, at din telefon skal til reparation, og at du har ramt nogle knapper, der her ændret på nogle indstillinger.

Måske skal den endda renses, og det kan du måske gøre selv, eller du skal have en reparatør til at gøre det for dig.

For det kan være, du har lagt en beskyttelsesplade over din iPhone skærm såsom et panserglas, der dækker selve skærmen, og selvom det kan være lagt næsten hermetisk tæt, så slipper der stadigvæk partikler og mindre skidt ind.

Derfor kan det være på sin plads lige at tage pladen af og rense den. Det er desuden smart, så man kommer af med bakterier.

Hvad kan der ellers være galt med din iPhone 8 skærm?

Som regel kan man se, hvis der er kommet en flækket skærm på ens telefon, men det kan også være en mindre ridse, som der svær at se, men som stadigvæk ødelægger udsynet.

Det skal man have set på, for den ridse kan udvikle sig og ødelægge hele skærmen og måske endda indmaden i telefonen.

Det er i sådan et tilfælde, at du måske skal have telefonen til reparatør, for det er ikke noget, som man skal begynde at rode med at forsøge at fikse selv.

Men det kan også være, at du har fået pillet ved lysknappen i små nøk, så du ikke har opdaget, at du langsomt har skruet ned for lyset, så du ikke kan se så meget af skærmen.

Du kan have slået nogle indstillinger til, så lyset bliver dæmpet af sig selv.

Mistænker du dette, er det med at gå ind i indstillinger og tjekke efter.

 

Flere Nyheder