En frisør skal kunne andet end at klippe

19 juli 2020 Lykke Holzmann Søby
En frisør skal kunne andet end at klippe

Der er ingen mangel på frisører i København, men alligevel er det ikke altid en nem opgave at finde en god en af slagsen. Når du finder en god frisørsalon, skal du holde fast i dem, da det at bruge en god frisør er som at bruge mange andre professionelle tjenester. Du vil have en frisør du kender, og som forstår dine specifikke behov. Et godt forhold til en god frisør sikre, at du går tilfreds fra salonen gang på gang.

Opmærksomhed for detaljer og passion for hår

Som mange andre job, bør en god frisør altid have øje for detaljer og have et ønske om at alle deres kunder ser supergodt ud. Dette betyder, at en god stylist er i stand til at fortolke kundens behov, men også give forslag, som personen i stolen muligvis ikke selv har overvejet, herunder muligheder, der vil fungere godt til deres ansigtsform, hår og livsstil. En god frisør fungerer ikke som en frisør bare blot fordi de har brug for et job, men fordi de har en passion for hår og den kunst der er i, at klippe andre mennesker.

Vigtigt med en oprigtig personlighed

Når man sidder som kunde hos frisøren, kan det være en skræmmende oplevelse. Så en god frisør skal have de sociale færdigheder der er behov for, for at gøre deres kunder trygge og være i stand til at hjælpe deres klienter med at slappe af ved at engagere dem i samtale, og de skal kunne læse eventuelle sociale signaler fra deres klienter. For at yde en god service såvel som en god klipning skal frisører være tillidsfulde, udadvendte og i stand til let at forholde sig til andre mennesker. Gode ​​frisører skal også være gode lyttere og være virkelig interesserede i, hvad deres klienter har at sige.

En god frisør følger med i udviklingen

Gode frisører har stor erfaring og har øvet sig med en lang række forskellige stilarter og hårtyper. De skal være sikre på at bruge alle de forskellige værktøjer og udstyr til at udføre deres job og endda specialisere sig i en bestemt stil. En fantastisk ​​frisør holder sig ajour med nye stilarter og kan tilpasse det nye på deres arbejdsplads. En god frisørsalon har også adgang til kvalitetsredskaber og udstyr og bruger nogle af de bedste kvalitetsprodukter på deres kunder.

Prøv et dameklip på Østerbro, hvis du virkelig vil vide hvad en fantastisk frisør kan.

Flere Nyheder